пътна помощ с паяк

Преместване на автомобили с пътна помощ с паяк

Нашата служба за пътна помощ е цялостна програма за помощ. Която е създадена да гарантира максимално спокойствие на всички собственици на моторни превозни средства, когато най-много се нуждаят от това. Собствениците на моторни превозни средства могат да използват услугата за пътна помощ с паяк, когато автомобилът им е извън действие, поради някоя от изброените тук причини. Повреда в ходовата част на автомобила, злополука, частична или опит за кражба, пробита гума, автомобилът е свършил горивото, акумулаторът е паднал, загуба или счупване на ключове, възстановяване след кражба. Клиентът може да поиска пътна помощ паяк за превоз на моторното превозното средство до най-близкия оторизиран сервиз или за механична поддръжка на място в следните случаи: зареждания с гориво, смазочни или охладителни течности, подмяна на гума в случай на спукване. Единствената резервна гума която може да се използва е тази на превозното средство.

Превоз на автомобили с пътна помощ с паяк

Всеки ден всеки любител на автомобилите може да се сблъска с аварийна ситуация, която може да отнеме време, нерви и пари. И далеч не винаги е възможно да се реши проблемът, възникнал самостоятелно или с подкрепата на приятели, роднини, шофьори на свързания транспорт. В такива случаи най-доброто решение би било да поръчате пътна помощ паяк, който ще предостави професионална помощ на достъпна цена. В град София и в България мобилните технически услуги се предоставят от различни фирми които предлагат пътна помощ паяк. Фирмите за пътна помощ предлагат повече от 50 вида дейности, свързани с поддръжката на автомобили и камиони. Можете да разберете приблизителната цена за превоз на автомобил с пътна помощ паяк в страницата на нашия уебсайт. От Вас се изисква само да посочите марката и модела на превозното средство, вида на възникналия проблем и вашия телефонен номер за контакт. Специализираните фирми които предлагат пътна помощ паяк до 80% от повредите се елиминират незабавно веднага на място.

Време за пристигане на пътна помощ паяк

Висока скорост: времето за пристигане на фирмите за пътна помощ паяк е до половин час за района на град София. Нашите машини са оборудвани с най-модерното специализирано оборудване и инструменти. Опитът е гаранция за качество. Ние предлагаме и допълнителни услуги като смяна на спукана гума и крива джанта. Най-често срещаният проблем на пътя е повреда в колелото. Нашите специалисти бързо ще сменят спуканата гума точно на място, както и ще възстановят геометрията на джантата. В допълнение, тази категория услуги включва сезонна смяна на гуми и подмяна на колела. Ние предлагаме още елиминиране на проблеми с алармата. Този проблем може да се прояви по различни начини, от непрекъснато работеща сирена до заключване на всички врати поради повреда в електрониката. Счупен имобилайзер е в състояние напълно да изключи двигателя. Единственото решение е пристигането на опитен автотехник, който ще деактивира или поправи системата за сигурност.

Помощ при стартиране на двигателя

Най-популярната услуга в тази категория е повредата в акумулатора на автомобила. При необходимост ние можем да ви доставим нов акумулатор и да го подменим със стария. Захранване с гориво. Друг често срещан проблем е внезапно празният резервоар на автомобила. Мобилният екип на компанията ще ви донесе необходимото количество висококачествен бензин или дизелово гориво от доказана бензиностанция и ще ви помогне да заредите автомобила с гориво. Електрически проблеми. Фаровете изведнъж изгаснаха в тъмното? Ще дойдем и ще ги поправим, ще сменим крушките, ще възстановим контакта за запалването. По същия начин е възможен и ремонт на място на други електрически системи, като звуков сигнал, парно на автомобила, вътрешно осветление и други. Ако не е възможно да върнем способността на автомобила да се движи, тогава ние ще превозим автомобила до посочения от Вас автосервиз с пътна помощ паяк. Ние ще доставим вашето превозно средство до специализиран автосервиз. За да поръчате пътна помощ паяк, попълнете заявлението в нашия уебсайт или се обадете на посочените телефонни номера.