пътна помощ за тирове

Денонощна пътна помощ за тирове

Пътната помощ за тирове е една от многото функции за безопасност, които ще намерите в нашите системи. От сигналите за поддръжка, отчетите за превишена скорост и персонализираните граници на географска поддръжка. Нашите системи продължават да остават на върха на технологиите в непрекъснато развиващата се индустрия. Когато вашите тирове се повредят, времето на ремонтите е наложително. Вашият бизнес е на линия. Може да имате продукти, които са нетрайни или опасни, а повредата изисква незабавно внимание и експресна пътна помощ. В град София не всички компании предоставят тежкотоварна пътна помощ за тирове с полуремаркета. Повечето шофьори на тирове не са запознати с услугите, които са им достъпни. Ако сте собственик на транспортна компания или извършвате превоз на стоки и техника и имате сключени договори за услуги. Запознайте се с опциите на пътна помощ за тирове в София, България и Европа. Услугата пътна помощ за тирове е на ваше разположение 24 часа във седмицата и 365 дни в годината.

Услуги които предоставя нашата компания

Независимо дали сте спукали гума или сте попаднали в пътно транспортно произшествие. Когато получите авария или сте участник в пътно транспортно произшествие, можете да се обадите на компаниите за пътна помощ. Нашата компания предлага не само пътна помощ за тирове и изтегляния, но и специфични ремонти. Които са съсредоточени върху товарните е тежкотоварните автомобили. Ремонтите често могат да се извършват и на пътя, но в някои случаи може да се наложи и изтегляне. Ние сме една от малкото компании, която предлага изтегляне на товарни и тежкотоварни автомобили в София. Важно е да запомните и да съхранявате информацията за нас във вашите телефони до себе си. Защото когато се нуждаете от обслужване по всяко време на денонощието, ще ви трябва телефона на пътна помощ. Повечето транспортни фирми които притежават тирове, изискват специализирана намеса, грижи и пътна помощ. Но не всички авто специалисти разбират проблемите на тежкотоварните превозни средства. Нашите служители разполагат с оборудването, което е необходимо за обслужване на вашите товарни и тежкотоварни превозни средства. И разбират значението на времето и ефективността, когато отговарят на вашите телефони.

Техническа помощ за тирове

Превоза на стоки с тирове с полу ремаркета е много деликатна задача, която изисква точност, бързина и отговорност. По време на превоз със стока, може да се случат различни инциденти и неприятности. Като, повреда във двигателя, проблеми с алармата, проблем в електрониката, проблеми с горивото и така нататък. Като се има предвид, че подобни изненади могат да се случат далеч от най-близкия автосервиз, всяка повреда се превръща в голямо неудобство за водача. Да се ​​справите сами с такива ремонти, особено на автомагистралата е почти невъзможно. Така че най-доброто решение е техническата помощ за превоз на товари. Когато се обаждате на нашите специалисти, трябва да опишете подробно настоящата ситуация. Това ще помогне значително много за да ни улесните и да намалим времето на пристигане. Силните взаимоотношения с нашите клиенти, производители и доставчици формират основата. Върху която изградихме водещата организация и признахме лидера в индустрията, каквито сме днес. Екипът ни се състои от 15 служители, които са посветени на основните ни ценности на първокласната грижа за клиентите и качественото обслужване.

Как да изберем компания за пътна помощ

Компанията разполага с широк спектър от нови и употребявани специализирани камиони за пътна помощ. Предлагаме различни видове превоз и професионално приложения с екип от отличени с марката експерти. Които да помогнат на клиентите да идентифицират правилния камион за техните нужди. Екипът е изцяло ангажиран с високи постижения и превъзходното обслужване на клиентите. Имаме удоволствието да предложим уникални услуги на нашите клиенти, включително съвременни съоръжения и наличието на денонощна пътна помощ за тирове и мобилен автосервиз. Преди да изберете фирма, на която можете да се свържете за техническа помощ за превоз на товари, трябва да изясните някои подробности. Ще може ли тази компания да ви обслужва на магистралата, далеч от града. Какви региони обслужва и колко бързо може да предостави помощ на дълги разстояния. Наличието на цялото необходимо оборудване. Такава компания трябва да има специализиран камион, в който има всичко необходимо за ремонт.

Диагностика на електрическата система

Компютърната диагностика ще ви помогне по-точно и най-важното – бързо ще определи причината за повреда на вашето превозно средство. Такъв оборудван камион за пътна помощ, ще ви бъде изпратен при спешни ситуации. Освен това си струва да се погрижите, за да може квалифицираната техническа помощ за камиони да бъде предоставена до Вас по всяко време, включително и през нощта. Спешните случаи са голяма рядкост. Те обаче са мярката, на която трябва да отговарят перфектно работещите превозни средства. Надеждността и работата на моторното превозно средство, гарантират безопасността на водачите, пътниците и другите участници в движението. Ние не можем да си позволим да преминем през никакви преки пътища, особено когато става въпрос за безопасността на нашите клиенти. Тестваме, събираме данни, питаме обратна връзка, тестваме отново. Няма абсолютно никакво съмнение, че нашите продукти отговарят на абсолютно същите високи изисквания за качество и безопасност. Използваме само най-съвременните и най-прогресивните системи, които осигуряват правилна диагностика на вашите превозни средства. По този начин, стриктно спазваме всички изисквания свързани с диагностиката на товарни и тежкотоварни автомобили.

Вашият коментар