пътна помощ за камиони

Денонощна пътна помощ за камиони

Специализираните компании за пътна помощ за камиони, предлагат търговски услуги и превоз на товарни и тежкотоварни камиони. Това е страхотна и евтина услуга, която лесно може да ви спести хиляди левове. Ето няколко от техните предимства: Неограничена пътна помощ, изтегляне на камиони до 350 километра. Смяна на гума и помощ при подмяна на спукана гума. Автосервизни и мобилни услуги, изтегляне на товарни и тежкотоварни камиони с лебедка до 80 тона. Изтегляне на камиони с ремаркета и полуремаркета. Подаване на стартов ток – 12 – 24 волта, отстъпки за хотели, служби за доставка на гориво и масло, течности и вода. Автоключарски услуги за заключване и отключване на камиони, мобилен сервиз за камиони – ресторанти, квартири и паркинг за камиони. Повече от 20 години, някои от фирмите за пътна помощ си изградиха репутация като едни от най-ориентираните специалисти за репатриране на камиони. Ние сме се доказали като една от най-мощните компании, благодарение на нашата всеотдайност за правилно извършена работа. Със висококачествени части и техници, чиято етика на обучение и обслужване надхвърля всички предели на страната.

Какво предлага нашата компания

Нашето механично подразделение, предлага поддръжка на мобилни, товарни и тежкотоварни автомобили. Това, което различава компанията от нашата конкуренция е, придържането ни към високо ниво на обслужване. Това е оправдано от някои от най-бързите периоди за работа в нашите автосервизи, така че камионът ви да бъде от ремонтиран за няколко дни, а не за седмици. Друг диференциатор е използването на висококачествени части за камиони. Нашите магазини и мобилни сервизи използват една и съща програма за части, за да гарантират, че компанията предлага мрежа от последователност, на която може да се разчита. Нашите добре обучени професионални техници и фирмената история на обслужването, съчетани с нашите висококачествени части, ще Ви гарантират. Че Вашият товарен камион ще бъде от ремонтиран ефективно и правилно навреме и вие ще можете да го ползвате дълго време с нашата едногодишна гаранция. Вижте по-долу услугите които предлага нашата компания за пътна помощ за камиони.

Услуги за пътна помощ за камиони

Нашата специализирана компания предлага пълен набор от механични услуги, които са свързани с ремонт и подръжка на камиони и ремаркета. Освен нашите страхотни възможности за нови гуми и гуми втора употреба, можем да ви помогнем с пълен набор от услуги за превозни средства, включително: Проверки на двигателя, окачване, ауспуховата система, акумулатори и електрически системи. Смяна на ремъци, превантивна поддръжка, софтуерна диагностика. Годишни технически прегледи, поддръжка и ремонт на ремаркета, ремонт на климатични уредби. Осветление и окабеляване, ремонт на предавателната кутия, смяна на радиатори и смазочни течности. Мобилни услуги, като ремонт на камиони на място, професионални инспекции за мобилни устройства и задвижване. Поддръжка на мобилни устройства. Цялата поддръжка на автомобила се извършва от експертен персонал от сертифицирани техници за ремонт на камиони. Компанията предлага и механични аварийни пътни повиквания.

Каква е целта на нашата компания

Чрез програмата на Road Assistance, ние можем да пристигнем до вашето местоположение. За да предоставим услугата за спешни ремонти на камиони, от която се нуждаете навсякъде във страната, 24/7/365, с едно от най-добрите времена за реакция в бранша. Винаги, когато имате нужда от нас, просто се обадете на нашите денонощни телефони за пътна помощ. Доверете вашия камион на най-добрите специалисти в тази област. Целта на компанията е да създаде по-добри отношения с клиентите чрез добавени услуги освен гумите, като предлага специфични механични услуги; увеличаване на гаранционния срок на работа на камиона, чрез качествена превантивна поддръжка. Ремонтите извършени правилно от първия път, бързо издаване на превозните средства и добра комуникация, както навременна, така и прецизна. За да научите повече за нашите възможности за обслужване или да насрочите час за поддръжка, свържете с нашия автоцентър за камиони.

Механични услуги за пътна помощ за камиони

Не забравяйте да проверите нашите програми за профилактика и поддръжка на автопарка. Ако вашия товарен автомобил се движи бавно или гумите ви се износват неравномерно, това може да не е в съответствие. Регулирането на компонентите на кормилното управление и окачването на товарния автомобил ще гарантира. Че новите гуми или регенерираните гуми са насочени в правилната посока. Подреждането на колелата в правилната посока, също е важно за безопасността и да получите максимален пробег от гумите си. В крайна сметка не искате да съкращавате живота на гумите си или да влияете на характеристиките на управлението на вашия товарен автомобил. Ето защо е важно ходовата част, колелата и успоредността на осите да се проверяват от механника на компанията всеки ден. Оптимален живот и равномерно износване на гумите. За да се осигури оптимален живот и експлоатационни характеристики на гумите, оборудвани с гуми за камиони Michelin или други популярни марки. Трябва да бъде в съответствие с изискванията на производителя на товарни автомобили.

Пътна помощ за камиони в София

Нашите специалисти горещо препоръчват, вашите гуми и джанти да бъдат динамично балансирани, за да избегнете затруднения с управлението и ненужното износване. Наред с фиксирането и износването на гумите на вашия товарен автомобил, също така е важно да проверите дали гумите ви са правилно надути. Меките гуми ще доведат до износване на протектора на гумата. От друга страна, прекалено надутите гуми ще доведат до повече износване в центъра на протектора, отколкото страниците. Независимо дали използвате рециклирани или нови гуми, ние може да ви помогне. Използвайки само усъвършенствано оборудване за привеждане в съответствие, ние ще коригираме подравняването на вашия товарен автомобил към правилните изисквания. Ще проверим също състоянието на гумите и налягането на въздуха, като гарантираме плавно потегляне. Ние се стремим да предоставим мрежа от последователности по отношение на разходите, надеждността и удобството. Защото това са правилата които се изискват от доставчика на услугите.

Нуждаете се от спешна пътна помощ за камиони

За да обслужваме по-добре нашите клиенти, компанията предоставя мрежа от последователности, като предлага следното: Ценови и последователни цени и процедури в местата. Надеждност – същите стандарти и качество от всички места. Удобство – централизирано таксуване, контакт с един източник и лекота на планиране на услугата. Фактуриране – консолидирана история на поддръжка и информация за разходите за обслужване на товарни и тежкотоварни моторни превозни средства. Доверете вашия камион на най-добрите специалисти в бранша. Не забравяйте да проверите нашите програми за профилактика и поддръжка на автопарка. Общонационално решение за автомобилни и аварийни пътни услуги. Стандартизирано фактуриране директно от нашата компания. Цени за национални сметки, налични в цялата страна. Единен телефонен номер за обслужване на всички спешни пътни услуги. Възможности за отчитане с известия по имейл за всяко събитие. Пълен достъп до рециклиране на гуми от световна класа и нови гуми в цялата страна.

Програма за пътна помощ за камиони

Услугата за таксуване на националната сметка на фирмата позволява бързи и лесни условия за плащане. Ние също приемаме пари в брой но може и кредитни карти. Често задавани въпроси за помощ на пътя. Намерете най-близкото местоположение и информация за контакт въз основа на местоположението на потребителя. Функцията за упътвания използвайте Google Maps и Apple Maps, за да предостави актуални указания за всички наши места. Предназначен за всички мобилни устройства за лесна употреба, позволяващ на всеки да получи указания до най-близкия ни сервизен център. Разполага с постоянно актуализирана директория и карта на всички наши места за обслужване. Често задавани въпроси относно пътното обслужване. Избирайки услуга пътна помощ за камиони, е наложително да придобиете ясна представа на стойността, която услугата може да осигури при поддържане на вашето моторно превозно средство. Нашият екип има дългогодишен опит в предоставянето на висококачествени аварийни пътни услуги на операторите на автопарка и техните водачи в целия регион. В рамките на тази нова публикация отговаряме на някои от най-често задаваните въпроси за пътна помощ.

За колко време пристигаме на място ?

Една от водещите причини, поради които сега много компании се обръщат към програмата за пътна помощ. Е че можем да реагираме на превозни средства в кратък срок, независимо от местоположението на автомобила. Работим с над 250 сервизни автомобила в цяла България. А това означава, че водачите които са получили авария, не са далече от нас. Екипите на пътна помощ за камиони, може да бъдат на място само за минути. Винаги сме готови да отговорим на обаждания и да предоставим незабавни насоки. Водачът знае ли статуса на екипа за помощ ? В отговор на обажданията за обслужване, екипът винаги ще уведомява водача относно времето на пристигането си. Операторите на компанията също ще имат достъп до електронен портал, за да разберат най-новите подробности за вашето обаждане. Те също така ще получават известия с бутон чрез имейл. За да уведомят както водача, така и оператора относно състоянието на повикването на услугата. Предоставен е пълен доклад, за да се гарантира, че всички елементи на процеса и всяка поддръжка на пътни превозни средства, извършена по това време, са документирани.

Значението на времена за реагиране

При експлоатацията на вашите камиони често се сблъсквате със ситуации, при които превозните средства изискват услуга за теглене или ремонт по черни пътища. Работата с опитна компания, като пътна помощ за камиони е от решаващо значение не само за камионите от вашия автопарк, но и за безопасността на членовете на вашия екип. Като компания с едно от най-бързите времена за реакция в индустрията в България. Нашият екип влага значителна стойност на нашата служба за спешни действия. В тази последна публикация ще ви обясним защо вашият автопарк изисква бърза работа при спешни действия. Шофьорите в североизточна България се оказват в трудни пътни условия, особено през зимното време, когато температурите се спускат под точката на замръзване. Когато дадено превозно средство се повреди и няма мощност, е от съществено значение водачът ви да има директен достъп до квалифицирана служба за аварийно реагиране. Нашият екип от специалисти, реагира бързо и умело при аварийни нужди и може да изпрати професионалисти при водача на авариралото превозно средство в кратки срокове.

Гаранция за безопасно превозване на камиони

Често шофьорите отиват до най-близката бензиностанция, за да изчакат пристигането на камиона за пътна помощ. Но тяхното превозно средство остава на пътя, като потенциално има риск от катастрофи. Достъпът до услугата за бързо реагиране при аварийни ситуации ще гарантира безопасното ви превозване на автомобили до автосервиз. Нашият екип ще поддържа контакт с вас и вашия шофьор по време на целия процес, като гарантира. Че те са актуализирани с информация за вашето местоположение и възможните за обслужване. Това може да гарантира, че нашите екипи са в състояние да вземат ефективни решения, предоставени от действителни данни. Експресната услуга за пътна помощ, може да ви гарантира, че вашите превозни средства са отново на пътя и са готови да пътуват според най-високите стандарти в кратки срокове. Този процес може да ви помогне да намалите разходите на вашето превозно средство. Тя може също така да гарантира, че всички потенциални механични проблеми са разпознати и разрешени в най-ранния възможен момент. Като същевременно ви помага да намалите разходите за поддръжка през следващите години.

Пътна помощ за камиони за София и страната

Проблемите със спирачките представляват 29% от произшествията, свързани с камиони. Дисковите и барабанните спирачки в полу ремаркето са изложени на постоянна топлина и триене, което води до износване на тези компоненти без ефективна поддръжка. Вероятни причини за проблеми със спирачките са изтичане на въздух, корозия или вътрешно замърсяване. От решаващо значение е да се поддържа редовно поддръжката на спирачките и в съответствие с най-добрите практики в индустрията. Повреда на електрическата система. Електрическата система все повече е отговорна за голяма част от представянето на полу ремаркета. Неизправността на тази система може да доведе до пълна повреда на камиона. Използвайте данните от вашата програма за поддръжка, за да ръководите бъдещи работи по поддръжката и ремонта. Научаването на повече за повредите на всяко превозно средство може да ви помогне да подобрите неговите характеристики през годините напред. Ние осъществяваме цялостна програма за пътна помощ и проследяване на активи. За да научите повече за възможностите си за пътна помощ за камиони, свържете се с нашия доверен екип.

Вашият коментар