пътна помощ за джипове

Денонощна пътна помощ за джипове

Оказването на квалифицирана и то професионална пътна помощ за джипове е индивидуална услуга, каквато не всяка компания в отрасъла може да предложи. Денонощния превоз на джипове изисква малко повече внимание от леките автомобили. За превоз на джип с пътна помощ се изисква, специализирана компания с професионален и компетентен водач. Обезопасителните колани са най-важните елементи, които трябва да се поставят на първо място. Сигурността, безопасността и пътната обстановка са важни условия, с които трябва да се съобразява водача на специализирания камион. Особено ако Вашият джип е по тежък от два тона. Джиповете имат по-големи размери и по голяма маса от обикновените автомобили, така че имат по-големи изисквания. Ние предлагаме специализирана пътна помощ за джипове. След вашето обаждане, наш служител ще пристигне при Вас в рамките на 30 минути. Въз основа на вашия разговор, ще подберем най-подходящия специализиран камион за пътна помощ с необходимото оборудване. Неправилните манипулационни операции много често водят до допълнителни щети на купето.

Сигурност и безопасност

Неправилното изтегляне и качване върху платформата, може да причини щети на ходовата част, огледалата и броните. Затова горещо Ви препоръчваме да се свържете само с професионалните фирми за пътна помощ за джипове. Това ще ви спести допълнителни разходи, нерви и пари. За по-голяма стабилност на джиповете се използват специални обезопасителни колани. Във зависимост от ситуацията, транспортирането на джипа може да се осъществи с помощта на специализиран камион. Транспортирането се извършва чрез натоварване на джипа върху платформата и завързване на четирите колела с обезопасителни колани. Превоза на джипове с обикновена пътна помощ до три тона и половина не е препоръчително, тъй като има опасност от претоварване. Инцидентите на пътя не са рядкост. Някои от тях могат да завършат в авария и повреда, дори ако пътувате със всъдеход. Опитът да разрешите техническите трудности, които възникват сами, е изпълнен със загуба на време. Разчитайки на помощта на другите участници в движението, също не е най-добрият вариант.

Услуги от нашата компания за пътна помощ за джипове

Осигуряване на пълноценна и квалифицирана услуга от професионални компании е препоръчителна. Тъй като при тях получавате сигурност и коректност. Нашата пътна помощ за джипове, предоставя на клиентите качествени услуги по всяко време на денонощието дори и през празниците и почивните дни. Ние обслужваме нашите клиенти възможно най-бързо, благодарение на квалифицираната услуга за превоз на джипове. При избора на пътна помощ, една от ключовите точки сред клиентите е цената. Очевидно е, че водачите търсят най-благоприятните условия. Нашите цени са реални защото: Всички услуги са с официален характер, предоставени по споразумение. Изключват се всички посредници по време на транспортиране. Ние предоставяме собствени специални техники и възможности. Ние контролираме цените на услугите, както и поддържаме нивото им постоянно. Изключваме всякакви граници на работа за сложност. Предлагаме адекватни проценти за пътна помощ. Принципът на нашата работа е в продължение на почти 20 години. Услугата ни е удобна и надеждна. Ние ще защитим вашите интереси на пътя, ще спестим време и пари и ще решим затрудненията по пътя при първото обаждане.

Вашият коментар