пътна помощ в софия

Експресна пътна помощ в София

Нашата компания е основана през 2000 година, и през това време успя да натрупа солиден опит в областта на техническата помощ и да заеме своето място във сектора за услуги. Нашите служители успешно разрешиха голямо разнообразие от трудни пътни ситуации. И сега можем с увереност да кажем, че за нас няма трудности при извършване на услугата пътна помощ. Към днешна дата в нашата фирма работят общо 20 души. Средният трудов стаж на служителите в тази посока е най-малко 15 години. Много от тях имат висше образование, други са завършили курсове за повишаване на квалификацията по електротехника и авто механика в Германия и Швейцария. Ние предлагаме неограничен брой от услуги. Компанията за пътна помощ в София се занимава не само с превоз и репатриране на автомобили, но и предоставя експресна пътна помощ за мотокари. По желание на клиента, ние извършваме допълнителни видове услуги. Нашите клиенти могат да се свържат с нас при всеки техен проблем, свързан с техния автомобил. Или да използват услугите на нашите мобилни сервизи, като повикат специалисти за да извършат диагностика на автомобила преди покупка.

Технически авто център в София

Нашата компания притежава собствен технически център в град София. Техническата помощ има собствена услуга, която успешно работи на Софийския проспект повече от двадесет години. Тук работят опитни майстори, които ще премахнат всякакви повреди в най-кратки срокове, а също така ще помогнат на клиента в търсенето на необходимите авто части. Наред с други неща, нашият технически център участва в програмата Road Assistance, оперираща както в София така и в цяла Европа. Програмата гарантира на собствениците на автомобили от всички марки – денонощна пътна помощ в София. Наличие на собствен склад от авточасти от реномираните заводи в цяла Европа. Благодарение на нашия собствен склад, където винаги има запас от компоненти и оборудване, ние работим наистина бързо. Изборът на резервни части се извършва от специалисти на фирмата веднага по време на разговора по телефона. Отстъпки за редовни клиенти. Винаги сме щастливи да видим клиентите си отново, така че ако се свържете с нас отново, ние ще дадем най-голямата отстъпка, която в някои случаи може да достигне 40%.

Услуги за пътна помощ в София

Услугата авто електро услуги е една от най-популярните услуги на компанията в град София. Ако вашият автомобил се нуждае от спешен ремонт и в момента сте на път или нямате възможност да го доставите до автосервиз, свържете се с нас. Нашата компания осигурява квалифицирана техническа помощ на пътя денонощно. След вашето обаждане нашите механици бързо пристигат при Вас, за да извършат цялостна диагностика на автомобила и да отстранят всички неизправности. Нашата помощ ще Ви бъде в голяма полза, дори ако искате да проверите състоянието на автомобила, преди да го закупите. Консултацията с опитен специалист ще ви позволи да вземете най-правилното решение. И в бъдеще да избегнете повреди, изискващи скъпи ремонти. Списък на работата, извършена от специалист на място. Зареждане и подмяна на акумулатора, търсене и премахване на течове на място, подмяна на предпазителите. Проверка и подмяна на генератора при необходимост, проверка на целостта на електрическите вериги. Подмяна на проводници с високо напрежение, подмяна на свещи, проверка на релето и замяна при необходимост.

Допълнителни услуги за пътна помощ в София

Проверка на датчици и тяхната подмяна, подмяна на електрическите крушки в автомобила. Проверка на състоянието на алармата и деактивиране на алармата, при необходимост. Автомобилна компютърна диагностика, нулиране на грешки. Автомобилният електротехник с необходимите знания и оборудване е абсолютно незаменим. Когато става въпрос за идентифициране и отстраняване на неизправности в работата на електрическото оборудване. Можете да потърсите нашите специалисти по всяко време на денонощието, като се свържете с нашия оператор на телефонния номер, който е посочен във сайта. Точната цена на работата се определя след разговора с механика. Пътна помощ и превоза на автомобили е една от дейностите на нашата компания. Виртуозността, с която специалистът качва автомобила върху платформата, създава впечатление за лекота на работа. Това обаче всъщност не е така. При извършване на услугата пътна помощ в София на автомобили е необходимо да се вземат предвид много малки неща. От които в крайна сметка зависи безопасното товарене и транспортиране на автомобила. Само опитни специалисти могат да се справят с транспортиране на правилното ниво.

Предимствата на пътна помощ в София

На фона на голямото разнообразие от фирмите за транспортни услуги в София е потенциално клиентът да вземе решение за избор на фирма. Да оцени качеството на услугите и уменията на персонала. За кратък период на работа получихме много положителни отзиви и десетки редовни клиенти, което е основният показател за професионалния превоз на автомобилите. Пътна помощ в София е една от най-търсените от Вас услуги. Правим всичко необходимо, така че клиентите да получат безупречно висококачествена услуга при всякакви условия. Предимството на нашата компания е широка гама от допълнителни услуги, с които можете да възстановим автомобила Ви възможно най-скоро. Предимствата на нашите услуги включват: ниски цени за всички услуги. Пътна помощ за автомобили, може да бъде поръчана евтино във всяка точка на столицата и региона на София. Предлагаме богат избор от модели на специално оборудване, което ви позволява да намерите най-доброто решение за всеки клиент. Ние предлагаме денонощна пътна помощ в град София. Можете да поръчате аварийно транспортиране на автомобила 24/7.

Програма за пътна помощ в София

Уникалната програма за отстъпки и бонуси за редовни клиенти, ще ви позволи да използвате евтина пътна помощ в София за всякакви нужди. Възможност за плащане на услугите, предоставяни под различни форми. Индивидуален подход, който ви позволява изгодно да поръчате изтегляне на автомобили евтино за всяко превозно средство. Ако попаднете в трудна ситуация, ненужно високата цена за поръчка на услуга за пътна помощ в София на автомобили. До най-близкия сервизен център може да се превърне в неприятно допълнение. За съжаление, присъствието на много фирми за пътна помощ в София не оказват положително влияние върху ценовата листа. Много компании се опитват да печелят допълнителни пари, без да мислят за перспективите. Нашата услуга за пътна помощ в София, цени всеки клиент и се опитва да предостави най-високо качество и евтина услуга. Компанията за техническа помощ предоставя богат избор на теглещи специализирани камиони в София, включително и фирмите които предлагат пътна помощ паяк. Което от своя страна ни позволява ефективно да решаваме проблеми с всякаква сложност. Във зависимост от индивидуалните технически характеристики и спецификата на случая, можете да изберете компания за пътна помощ.

Пътна помощ и превоз на дълги разстояния

Най-често срещаната версия е специалното оборудване. Можете да поръчате изтегляне на автомобили в София от този тип, когато превозното средство не може да се движи самостоятелно. Това е най-добрият вариант при блокиране на скоростната кутия, повреда или липсващи колела, неизправности в кормилното управление и други аварийни условия, които засягат шасито. За превоз на моторни превозни средства в София е необходимо, купето да се фиксира със специални колани с последващо натоварване върху платформата. Този дизайн ви позволява също да преместите превозни средства от труднодостъпни места. Пътна помощ за дълги разстояния. Камионите са оборудвани със специална платформа за превоз на няколко автомобила. Този тип пътна помощ е един от най-икономичните и най-евтините. Можете да поръчате от нас денонощно специализиран камион за пътна помощ от всички видове специализирана техника. Ръководителите на компанията за техническа помощ ще окажат квалифицирана помощ дори в най-трудните случаи. Професионалният подбор на оборудване и компетентната организация на процеса на транспорт значително ще намали времето и финансовите Ви разходи.

Вашият коментар