мобилен сервиз

Мобилен сервиз

Пътнапомощ-Автосервиз.com е групата от мобилни механици, предоставящи висококачествени услуги на превозни средства на вашата врата. Мобилният механик е удобният начин за поддържане на вашето превозно средство да работи с максимална мощност. Като си подреждате перфектното време и място за обслужването на вашия автомобил, което е най-подходящо за вас. Какво е мобилен сервиз ? Вашият мобилен сервиз е точно това: механик, който ще пристигне до вашето превозно средство. Готов да извърши всичко, което трябва да се направи на място. Точно така, нашите автомобилни механици пристигат до вашата врата напълно оборудвани за извършване на услуги и авто ремонти на място. Те са в състояние да извършат редовното ви обслужване със специализиран автомобил у дома или до офиса. Като свеждат до минимум пътуването, времето и неудобствата за вас.

По-евтино ли е с мобилен сервиз ?

Като сервиз за повикване, може да организираме ремонта или обслужването на вашето превозно средство по време и място, което ви подхожда. Повечето от нашите клиенти се радват на простото удобство да повикате мобилен сервиз. Който да извърши авторемонта на автомобила Ви на место. Ние извършваме всички видове специализирани услуги и работим с авто инструменти на instrumenti.org. Истинското удобство на мобилния сервиз е, че винаги имаме на ваше разположение мобилен механик. Който ще пристигне при Вас, независимо къде се намирате. Повече информация за мобилен сервиз и диагностика на автомобили може да намерите в сайта на автосервизите в София. Ние предлагаме набор от услуги с фиксирана цена за всички видове марки и модели автомобили. Което включва пътуването до вашето местоположение, офис или всеки адрес, който предпочитате.

Техническо обслужване на автомобил

Предлагането на услуги с фиксирана цена ни позволява да доставяме висококачествени автомобилни услуги. Без изненадващи разходи в края на ремонта. Така че да знаете предварително за какво плащате. Предлагайки най-добрите конкурентни цени, ние доставяме само най-качествените резервни части и консумативи като масла и течности. Имаме и безценната стока от време, която само мобилният механик е в състояние да предложи. Идвайки при вас в рамките на определено време. Ние ви предлагаме удобството да знаете точно кога вашето превозно средство ще бъде обслужено и готово за движение. Можете да поръчате своя механик по свой график и да знаете за какво ще плащате и кога ще бъде завършен ремонтът. Не е необходимо да организирате алтернативен транспорт като пътна помощ или да променяте графика си. За да закарате автомобила си в редовен автосервиз. Кой наистина може да направи цена за това?

Каква услуга изисква вашият автомобил ?

Защо да не сравните най-качествените възможности за обслужване на Пътнапомощ-Автосервиз.com. За марката, модела и възрастта на вашето превозно средство. Влезте в нашия уебсайт, за да попълните няколко прости въпроса и изберете нашите опции за услугата която е най-подходяща за вашия автомобил. След това е просто въпрос на подреждане на времевия интервал, който работи най-добре за вас. И след това оставете нашия механик да се заеме с работата. Уверени сме, че нашите механици ще обслужват вашето превозно средство навреме. Бюджетно и с минимални смущения в живота и общата ви рутина. Така че защо да не ни изпробвате за следващото си техническо обслужване на вашият автомобил? Автомобилът ви изисква ли редовна поддръжка или тя е предназначена за услугата в Пътнапомощ-Автосервиз.com? Уверете се, че никога не пропускате да направите поддръжката на вашия автомобил. Или не отлагате ремонта на автомобила си, докато не изглежда като по-удобно време. Не е нужно да се съобразявате с графика на вашия механик или да организирате алтернативен транспорт за деня. Защото нашият мобилен сервиз ще пристигне при вас, където и да сте.

Мобилен специализиран сервиз

Ако автомобилът ви трябва да премине редовното си обслужване. Или дори ако сте пропуснали срока, тогава мобилните механици на нашия мобилен сервиз могат да извършат цялата услуга. У дома или до офиса, в най-удобното за Вас време. Нашите напълно квалифицирани механици пристигат на избраната от вас дестинация и време. Напълно оборудвани за пълно обслужване и качествен ремонт, завършен в срок и по бюджет. Резервацията е бърза и лесна процедура с помощта на нашата специална система за онлайн резервации. Като Ви предоставя незабавно пристигане на механик. Ние предлагаме набор от автомобилни услуги, които зависят от вашите нужди и нуждите на вашия автомобил. Попълнете няколко бързи сведения за марката. Модела и възрастта на вашия автомобил и можете да резервирате услугата си с фиксирана цена онлайн още днес. Нашите услуги включват, ежегодно обслужване, гаранционно обслужване с гаранция от една година. Имайки решение за проблеми – опитайте вашия избор на сервиз за автомобили! Ние гарантираме, че нуждата от поддръжката на вашия автомобил ще бъде извършена бързо и щателно в най-удобното за вас време и местоположение. Ако изберете услуга с фиксирана цена, тогава нашият механик гарантира. Че знае какво точно е извършено преди известно време по вашият автомобил.

Мобилен сервиз за вашият автомобил

Най-добрите автомобилни услуги в София предлагат пълен набор от услуги: ремонт на каросерии, метални изделия и детайли. Нашите квалифицирани специалисти могат да заменят или поправят бронята. Да поправят металната част на купето, да сменят повредената част на автомобила. Услугите предлагат и заваръчни работи, възстановяване на геометрията на купето след тежки аварии. Частично и цяло боядисване на части с преходи, ремонт на прагове. Отстраняване на вдлъбнатини без боядисване, отстраняване на стружки и много други видове авторемонтни услуги. В автомобилните услуги можете да поправите окачването. Да смените амортисьорите, втулките, стабилизаторите. Лостовете, лагерите, пружините, главините, сачмените лагери. Освен това можете да промените автопилота за постоянна скорост, прашници на кормилната рейка. Да възстановите багажника, да поправите кормилната уредба. Да смените хидро усилвателя на волана, да смените кормилната връзка, а също и да поправите кормилното управление. Анти корозиона обработка, смяна на помпата, смяна на свещите, задвижващ ремък и горивната помпа.

Допълнителни услуги от мобилен сервиз

Промиване на двигателя, смяна на веригата с обтегача, ремонт на спирачките, смяна на маслото в двигателя. Подмяна на спирачните дискове, накладки, ремонт на спирачната система, ремонт на втулките. Смяна на жилото на ръчната спирачка, адаптиране на ръчната скоростна кутия, смяна на маслото в кутията. Смяна на съединителя и регулиране на диференциала – тези и много други услуги се предлагат и в доказани автосервизи. В допълнение, експертите са готови да направят допълнителна шумоизолация, облицовка на волана. Бързо и ефективно оцветяване на автомобила, залепване на фолио върху автомобила. Почистване на интериора, гланциране на фаровете. Предлага се още почистване на тавана, химическо чистене, полиране на фарове. Премахване на драскотини и нанасяне на керамика върху купето. Доказаните автосервизи предлагат инсталиране на сензори за паркиране, камера за обратно виждане. Подмяна на сензори, кутия с предпазители, регулиране на фарове, инсталиране на акустична система, алармена система. Отопление на седалки и активиране на скрити функции и още редица други екстри за автомобила.