автосервиз

Автосервиз

Специализираните автомобилни услуги са ограничени да работят в една област по свой избор. Около половината от тези автосервизи са специализирани в авто бояджийските услуги. Предимството на този тип услуга за автосервиз е че много малко специалисти имат възможността да предоставят този вид услуга. Специализираните сервизни центрове разполагат с най-новото и ефикасно оборудване. В България има много специализирани центрове, но те нямат необходимото оборудване и специалисти. В специализираните автосервизи в София се извършват следните видове услуги. Диагностика на автомобила, поддръжка на автоматична скоростна кутия и ремонт на трансмисията. Една от най-търсените услуги от клиентите в град София е премахване на dpf филтъра за твърди частици. Работата в една област значително ограничава списъка на възможните услуги. Това позволява да се постигне възможно най-високо качество на тази услуга. Специализираният технически център е независим по структура, той определя работния график и списъка на всички авторемонтни услуги.

Защо да потърсим специализиран сервиз

Резултатът от подобни ограничения е оправдан, високо специализираните центрове предоставят ефективни услуги на високо ниво. Собствениците на автомобили трябва да знаят, че в обикновените автосервизи не винаги предлагат специализирани услуги което е свързано с различни марки автомобили. Автомобилите се различават по своите индивидуални характеристики. За тяхната поддръжка е необходима индивидуална техническа документация, която се предоставя от производителя. В универсалните центрове за техническо обслужване, за разлика от специализираните, се приемат различни автомобили с различни проблеми. Но много от тези обикновени автосервизи не могат да предложат бързи и ефективни ремонти. Проблемът е свързан със спецификата на механизмите и устройствата на определен автомобил. Липсата на оборудване и квалифицирани работници за решаване на някои сложни проблеми. Тесният канал от специализирани услуги, позволява да се натрупа опит в една посока, да се закупи най-модерно оборудване. Благодарение на този подход, професионалното ниво и качеството на предоставяне на услугите в една и съща област растат.

Специализиран автосервиз за автомобили

Специализираният автосервиз за моторни превозни средства е мястото където трябва да посетите, за да направите пълна диагностика и обслужване на вашият автомобил. В нашия специализиран авто център за автомобили клиентите се поставят на първо място. Ние сме тук, за да помогнем на водачите на автомобили, да разберат колко време ще отнеме ремонта на техните автомобили и кога ще бъде завършен. Нашите опитни техници за ремонт на автомобили използват най-съвременните инструменти за диагностика на автомобили. Фирмата разполага със собствен склад за авточасти. Складът ни е оборудван със стелажни системи за съхранение на оригинални авточасти. За това ние предоставяме специализирани автомобилни услуги с гаранционен срок от две години на всички марки и модели превозни средства. Като започнем от смяна на маслото, ремонт на спирачната система и стигнем до основен ремонт на двигателя. Всички наши услуги за ремонт на автомобили са подкрепени с 24-месечна или 50 000 километра гаранция. Така че можете да бъдете напълно уверени, че автомобилът Ви ще бъде винаги технически изправен, след като премине обслужване в нашия автосервиз.

Сервиз за автомобили

Вашето моторно превозно средство притежава великолепните функции, превъзходните си характеристики и изискания стил, който обичате. Превозно средство от този калибър, заслужава специални грижи от екип от професионалисти, които са също толкова са страстни към автомобила си, колкото и вие! В нашия автосервиз имаме тази страст и нашите високо обучени и опитни сертифицирани техници. Могат да се справят със всички ваши услуги за ремонт и поддръжка на автомобили, за да поддържат вашето луксозно превозно средство в най-добро техническо състояние. Нашите техници са специално обучени и използват най-съвременните технологии и диагностично оборудване. За да осигурят висококачествени услуги за ремонт и поддръжка на автомобили за всички марки и модели европейски автомобили. Включително Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen, Land Rover, Saab, Jaguar и Volvo. Комбинирайте всичко това с нашата 2-годишна гаранция и можете да бъдете напълно уверени, че автомобилът Ви ще бъде винаги в изправност.

Услуги които предлага нашия автосервиз

Независимо дали управлявате Hyundai, Toyota, Lexus, Honda, Kia, Isuzu, Mitsubishi, Infiniti, Mazda, Nissan, Acura, Scion или Subaru. Вие разчитате на вашето превозно средство да бъде надежден източник за превоз всеки ден. За да поддържате автомобила си при нас, специализираният автосервиз разполага с високо обучени и опитни техници за ремонт и поддръжка! Каним ви да поговорите с някой от нашите приятелски настроени членове на екипа. За да разберете повече за това как може да поддържате безпроблемно вашето превозно средство сега и за години напред. Нашите техници са специално обучени и използват най-съвременна технология и диагностично оборудване, за да предоставят най-висококачествени услуги за диагностика на автомобили. Ето и списъка на услугите които предлагаме. Смяна на маслото, смяна на филтрите, проверка за безопасност и емисиите. Смяна на чистачките на предното стъкло, компютърна диагностика на двигателя.

Услуги за ремонт на автомобили

Проверка на автоматичната трансмисия, поддръжка и ремонт на редуктори, обслужване на диференциала. Ремонт и смяна на съединителя, ремонт на двигателя, смяна на двигателя. Смяна на ангренажния ремък и ролките на двигателя. Смяна на антифриза, маслото на скоростната кутия и диференциала на автомобила. Проверка на работата на двигателя, смяна на ремъци и маркучи, диагностика и ремонт на управлението. Смяна на дискове и накладки. Сервиз и ремонт на гориво нагнетателна помпа за впръскване на гориво под високо налягане, поддръжка и ремонт на горивната система. Ремонт и настройка на дюзите. Смяна на подгревните свещи. Поддръжка и ремонт на запалителната система, сервиз и ремонт на климатици. Диагностика и ремонт на електрическа система, ремонт на спирачната система. Ремонт на окачването и кормилното управление, ремонт на охладителната система. Смяна на изпускателна система, почистване и смяна на катализатора. Проверка на окачването на автомобила, ремонт на хидравличната и електрическата система. Ремонт и поддръжка на интериора на автомобила. Повече информация за специализираните услуги на моторни превозни средства във специализиран автосервиз ще намерите във сайта на автосервизите в София.