денонощна пътна помощ

Денонощна пътна помощ за автомобили

Денонощна пътна помощ е набор от услуги която включва няколко действия. Автомобилна диагностика с идентифициране на причините за спиране на автомобила. Отстраняване на повреди и ремонт на място. Повредата на автомобила става неприятна изненада, особено когато водачът е на път. В този случай собственикът на автомобила изпада в паника и в безизходица и трябва бързо да реши проблема. Водачът на автомобила няма много възможности, особено в случаите, когато не разбира нищо от повреда на автомобила и не може сам да го поправи. Едно от решенията на проблема е да се обадите на приятел и да изтеглите автомобила до автосервиз. Но това може да се окаже дълго време, което ще предизвика допълнителни финансови разходи. Има и друга възможност да се обадите на фирмите за денонощна пътна помощ, които ще пристигнат бързо и може да поправят автомобила на място. Когато пътувате на дълги разстояния, пътната помощ като цяло е безценна.

Денонощна пътна помощ за модерни автомобили

Оказа се че най-често собствениците на автомобили забравят да зареждат гориво или да сменят маслото на автомобила. Естествено, това се случва винаги насред пътя или някъде извън града. Специално за такива случаи в България са разработени мобилни групи, които извършват доставка на гориво до клиента. Услугата е много евтина и по този начин ще спестите време и нерви. Денонощна пътна помощ е много популярна услуга. Работата е там, че повечето собственици на автомобили може да се нуждаят от пътна помощ, но те не могат да обяснят проблема. За целта се обръщат към фирмите за денонощна пътна помощ, където специалистите внимателно изслушват проблема и предлагат неговото решение. Съвременните автомобили са почти изцяло базирани на електроника – колата стартира, прозорците са електрически и други функции. Проблемът е, че електрическите вериги във всеки автомобил имат определени разлики, които само специалист може да поправи.

Диагностика на автомобили

Какво означава тази услуга? Специализиран мобилен сервиз пристига на място и извършва пълна автодиагностика на вашия автомобил. В случай на повреда, специалистите отстраняват всички неизправности и изчистват всички грешки от компютъра на автомобила. Те отстраняват всички възникнали повреди възможно най-скоро. Или по-скоро напълно възстановяват нормалното състояние на електрическата част на автомобила. Ако автомобила има по голяма повреда в електрическата система и не може да се поправи на място, ние ще го изтеглим да нашия автосервиз. Не мислете, че ако имате спукана гума, електротехник лесно и бързо ще ви я смени. Не, той със сигурност може, но спецификата на работата е напълно различна. Тази услуга предлага автомобилна помощ на пътя, само ако се отнася до електрическата част на превозното средство. Факт е, че обслужването на място в електротехниката се осигурява не само от опитни електротехници. Но и от хора с отлични познания в механиката и дизайна на автомобила. Следователно, за да стигнете до него, трябва да познавате отлично дизайна на автомобила.

Денонощна пътна помощ София

Необходимостта от намирането на специализиран автомобил за пътна помощ евтино, бързо и 24 часа на ден. Обикновено се появява в най-неподходящия момент, когато цената и ефективността са важни. В допълнение към услугите за изтегляне на автомобили, услугата за денонощна пътна помощ предлага отлично решение на проблема. Спестете време и пари, по възможност не само чрез услугата за пътна помощ, но и от отстраняване на неизправността на място. Само в случаите, когато повредата изисква ремонт на място, няма смисъл да се изтегля автомобила. За вас това означава възможност за спестяване на време и пари. Спешна поръчка за техническа помощ по пътищата са налични както за леки автомобили. Така и за специална техника, лекотоварни и товарни автомобили, трактори, мотоциклети, ATV и скутери. Изтеглянето на автомобил до автосервиз е първото нещо, което ви идва на ум, когато автомобила се повреди. Но това решение има своите недостатъци.

Денонощна пътна помощ с мобилен автосервиз

Ще трябва да потърсим услуга за пътна помощ и къде да закараме автомобила за ремонт. След това трябва да чакате дълго: времето на изтеглещия камион + времето за изтегляне до сервиза + чакане на самия ремонт. Ще трябва да заплатите два пъти, един път за пътна помощ и втори път за сервизната услуга. Предлагайки услуги за пътна помощ, заедно с повикване на камион за денонощна пътна помощ, можем да предложим други възможни решения на проблема. Мобилният сервиз за гуми, бързо ще поправи спукана гума на място или ще смени спуканата гума. Извънредните услуги за електротехника са достъпни за голям брой неизправности: от най-простите проблеми, до ремонта на електронните компоненти. Възстановяване на автоматични ключове и достъп до автомобила: ако вратата не се отвори, имобилайзерът не разпознава ключа или картата с ключове. Диагностика на двигателя, трансмисията, електронни системи за сигурност с използване на скенер.

Доставка на гориво

Доставка на гориво в случаите когато сте забравили да заредите, или датчика на горивото ви е повреден. Тогава дори няма да имате нужда от специализиран камион за пътна помощ, ние ще ви донесем необходимото количества гориво. Имате нужда от спешно транспортиране на автомобил или мотоциклет? Ние предлагаме бързо пристигане на камион за пътна помощ при повикване в рамките до 30 минути. Автомобилната помощ е нашата специализация повече от двадесет години. През това време в нашата собствена практика, избрахме рецепта за перфектна работа на службата за пътна помощ. Подбор на специално оборудване в парка за всякакви случаи: можем да работим с автомобили с търговски превозни средства и с моторни превозни средства. Предлагаме проста и разбираема цена на нашите услуги без допълнителни такси. Нуждаете се от камион за пътна помощ евтино и бързо. Кандидатстването в голяма специализирана компания ще бъде логично: като разполагаме с голям парк превозни средства и добре изградена схема на работа. Ние можем да Ви предложим, по-ниски цени във сравнение със всички професионални компании за денонощна пътна помощ във град София.

Вашият коментар