международна помощ при птп

Международна помощ при ПТП

Международна помощ при аварии


Компанията International Assistance Group е най-голямата мрежа от независими компании за международна помощ при ПТП и доставчици на услуги в целия свят. Основана през 1992 година, International Assistance Group първоначално е създадена от пет европейски компании, които се стремят да си помагат взаимно да предоставят висококачествени услуги. Успехът на групата привлече акредитирани компании по целия свят и днес тя се гордее с 62 партньори и акредитирани доставчици на услуги. Само през миналата година партньорите на международната група за помощ поеха общо над 5,2 милиона случая, 32 450 медицински репатрирания и 1,6 милиона пътни инциденти. Международното присъствие и набор от услуги на IAG му позволява да задоволи нуждите на повече от 154 милиона бенефициенти по целия свят. The Group International е световен съюз на повече от 140 независими компании за пътна помощ, доставчици и кореспонденти.

International Assistance Group при ПТП


Заедно те доставят първокласни крайпътни, медицински, пътни, корпоративни, охранителни услуги и домашна помощ за пътуващите по бизнес и отдих, както и за различни корпорации. Тяхната мрежа поддържа над 123 милиона крайни потребители по целия свят и колективно управлява общо 7,8 милиона случая на помощ годишно. Те съчетават споделена глобална визия с цялостно познаване на местните системи. Много от техните партньори са лидери на пазара и предоставят медицински и пътни услуги за помощ повече от 35 години. Въпреки че имат мощен глобален обхват, който обхваща всички континенти, всички техни партньори са подбрани ръчно. Въз основа на техния солиден опит на съответните пазари и доказани резултати от качеството и надеждността. Те са интимна мрежа от специалисти в реалния живот, които се срещат редовно, споделят знания, обменят случаи на помощ и подкрепят взаимно целите си.

Международна помощ при ПТП


В резултат на това всички техни партньори са в състояние да повишат своята конкурентоспособност, без да жертват независимост. Нашите партньори и акредитирани доставчици на услуги покриват всички популярни дестинации както за бизнес, така и за пътуване в свободното време. Както и достигане дори до най-отдалечените и предизвикателни места. С партньори по целия свят винаги има опитен специалист за помощ, който разбира региона отвътре, говори езика и разбира медицинската инфраструктура, културата, местните обичаи и важните разпоредби. Изборът за качество. Над 2 милиарда клиенти разчитат на международни партньори на групата за помощ, за да защитят своите клиенти или служители. Ако неочаквано получат наранявания или се разболеят, докато пътуват. Работата с водещи пътни застрахователи, правителствени и големи организации които често пътуват.

Партньори на международна помощ при ПТП

Международната партньорска група за пътна помощ предоставя висококачествени, рентабилни медицински услуги и услуги за пътна помощ в целия свят. Решавайки над 600 хиляди медицински случая и репатрирайки над 20 хиляди пациенти всяка година, вашите клиенти, клиенти и служители могат да пътуват. Знаейки, че имат достъп до една от най-обширните и опитни световни мрежи, винаги когато имат нужда от това. Предоставяйки постоянно висококачествени услуги за подпомагане, много от нашите партньори имат независими акредитации като ISO, Eurami, JCI, ACHS и други. Както са част от внимателно подбрана и непрекъснато наблюдавана мрежа, която може да отговаря на всички стандарти за качество. Които са необходими за присъединяване като една голяма част от международната група за пътно подпомагане. Една от най-обширните организации за пътна помощ в цяла Европа. Пътната мрежа на международната помощна група помага на над 2 милиона шофьори годишно.

Услуги от международна помощ при ПТП


Те предоставят обширен списък с услуги, включително: помощ по телефона и на пътя, услуги за теглене. Услуги за транс гранично репатриране на превозни средства, гаранция и покритие за повреда. Клиентите имат достъп до най-добрите услуги за пътна помощ, където и когато имат нужда. Нашите партньори гарантират, че вашите уважавани клиенти са добре обслужвани от момента. В който автомобилът се повреди или участва в инцидент, докато ситуацията бъде решена по удовлетворяване на клиента. Ефективни решения. Партньорите от Международната група за помощ, предлагат рентабилни решения за помощ, когато си сътрудничат и учат заедно. Чрез споделянето на иновативни технологии, изграждането на широки глобални мрежи, обединяването на покупки за договаряне на икономии на разходи. Нашите партньори могат да постигнат значителна ефективност на разходите за своите клиенти. Управление на риска при пътуване. Това не е само медицинска и пътна помощ. Чрез индивидуалната и колективна експертиза на организациите на партньорите от международната група за помощ. Могат да получат достъп до пълния набор от услуги за управление на рисковете при пътуване. За да отговорят на своите стремежи и отговорности за пътуващите.